MARATON DE SUPERVIZARE PENTRU MANAGERI SI COACHI SISTEMICI

Publicat in Cursuri

Grupul METACOACH de supervizare de coaching de director, de coaching de echipa si de consultanta are drept obiectiv indrumarea in formare si actiune a practicienilor confirmati in doua dimensiuni principale:

  dezvoltandu-le competenta profesionala, creativitatea si placerea in „meseriile” de coaching de director, de coaching de echipa si de consultant;

  ajutandu-i sa-si gestioneze mai bine dispozitivul profesional, de exemplu sa-si sporeasca vanzarile, sa-si imbunatateasca marketingul si produsele, sa-si lamureasca strategiile de reusita, relatia cu banii, capacitatea de a lucra in retea si de a coopera cu colegi, de a scrie, de a publica etc.

In aceste doua dimensiuni, in decursul unui ciclu continuu, de minimum un an, grupul de formare si actiune METACOACH-supervizare isi propune sa devina o „retea de asimilare prin invatare” centrata pe practicarea coaching-ului sistemic de director si de echipa si de consultanta.

  • Grupul ramane concret si operational. Asimilarea coaching-ului individual, a coaching-ului de director si a celui de echipa se face in mod practic, prin formare si actiune, si prin modelizarea in situatii de „rodaj”.
  • Grupul este un loc de formare si actiune, de invatare impreuna si de experimentare a noi practici si strategii profesionale, prin discutii si, mai ales, prin impartasirea, prin „modelizare”, a unor instrumente de coaching sistemic de director si de echipa.
  • Grupul dezbate, stimuleaza, provoaca si asigura dezvoltarea personala a fiecaruia dintre membrii lui.
  • Membrii grupului invata sa practice confruntarea pozitiva a diferentelor dintre ei, in spiritul respectului fata de aceasta diversitate.
  • Pentru fiecare coach, grupul este o retea de schimburi interpersonale si de sprijin profesional.

Structura grupului de formare si actiune METACOACH-supervizare este conceputa astfel incat sa permita numeroase aplicatii practice ale Abordarii sistemice la coaching-ul sistemic de director si la coaching-ul de echipa (v. prezentarea amanuntita de mai jos).

CUM:

Participantii vor beneficia de trei zile consecutive de formare si dezvoltare profesionala in care vor experimenta un proces simplu si progresiv care-i va ajuta sa-si revizuiasca perceptia asupra limitelor personale si profesionale.

Bucuresti, 13-14-15 noiembrie, 2014

Trainer: Alain Cardon, Master Certified Coach – The International Coach Federation.

Investitie:      

1.200 EURO/persoana, excl TVA, pentru plata integrala pana la 01/11/2014; sau

1.400 EURO/persoana, excl TVA, pentru plata dupa 01/11/2014 dar inainte de 10/11/2014

Pentru alte detalii si inscriere, contactati  Metasysteme Coaching,

e-mail : raican.carmen@yahoo.com,  telefon 0733 988 678

www.metasysteme-coaching.ro