EMPOWER LIVE! BUCURESTI 28 IANUARIE: TEAM COACHING

Publicat in Cursuri, Intalniri de coaching, Workshop

Bucuresti, 28 ianuarie, Cristina Eremia

Team coaching – cum actionam in sinergie

Ti-ai dori sa stii cum sa conduci mai bine o echipa? Ce poti face pentru caun obiectiv sa fie asumat si dus la capat de un grup de oameni? Cum poate creste gradul de cooperare in echipa? Dar cum se pot evita conflictele in echipa?

Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari (si altele pe care le-ai putea avea legate de subiect), te invitam la intalnirea animata de Cristina Eremia, Career & Team Coach.

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti(Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 28 ianuarie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.