Excellence in Coaching using the Enneagram

Publicat in Cursuri

 

 

Bun găsit,

EnneaGroup vă informează cu bucurie despre programul internațional ‘Coaching folosind Eneagrama’ – între 27 noiembrie și 1 decembrie 2012, un program de 5-zile de certificare în Coaching  cu Ginger Lapid-Bogda PhD, la București.Coaching-ul organizaţional este o metodă de vârf în dezvoltarea personală şi profesională, în care antrenorul conduce o altă persoană spre atingerea unor scopuri specifice. De fapt, de-a lungul ultimelor două decenii, coaching-ul a devenit profesia cu cea mai rapidă creştere în domeniul resurselor umane. O varietate de oameni au suplimentar şi rol de coach – de exemplu, manageri, mentori şi coach “profesioniști” (certificaţi), membrii departamentului de resurse umane, formatori, psihologi și consultanţi pentru organizaţii. Cu proliferarea numărului de coach la nivel mondial, este deosebit de important ca persoanele care îşi asumă un rol de coach, să înţeleagă ceea ce este coaching-ul şi cum funcţionează, pentru a se asigura că va produce rezultatele dorite.

Cu intenția și dorința de a sprijini și de a duce mai departe dezvoltarea profesională a managerilor, mentorilor, coach-ilor, trainerilor, psihologilor și a consultanților organizaționali, EnneaGroup aduce în Europa programul ‘Coaching folosind Eneagrama’, un program de 5-zile de certificare în Coaching. Acest program internațional are loc în fiecare an în mai multe țări din întreaga lume. În acest an, sesiunea europeana va avea loc loc la București, România.

Managerii, mentorii și coach-ii au responsabilitate pentru dezvoltarea altor persoane, oameni diferiți care au nevoie de coaching specific, persoane care se află la niveluri diferite de dezvoltare și inteligență emoțională, cu stiluri distincte de personalitate. Ca și cum asta nu ar fi suficient de provocator, cei care sprijină dezvoltarea altora nu mai au luxul timpului.Managerii, mentorii și coach-ii sunt extrem de ocupați iar cei care participă în programe de coaching au din ce în ce mai multe lucruri de făcut. Deoarece organizațiile se schimbă într-un ritm foarte rapid, companiile au nevoie și chiar așteaptă ca cei care primesc coaching să facă salturi mari în ritm accelerat.

Folosind Eneagrama împreună cu metodologii și tehnici de coaching eficiente și actuale, cei care oferă coaching pot obține rezultate practice, eficiente, de mare impact și chiar transformaționale. În același timp, capacitatea managerilor, a mentorilor și a antrenorilor de a oferi altora coaching este direct legată de nivelul lor de dezvoltare și de angajamentul lor continuu pentru propriul proces de învățare. Aceste două aspecte sunt strâns corelate cu capacitatea lor de a fi prezenți, obiectivi și integrați și cu abilitatea de a trezi respectul celor cărora le oferă coaching.

În acest program de coaching îți vei forma cunoștințe și abilități atât în domeniul Eneagramei cât și în coaching, vei experimenta dinamica Eneagramei aplicată în coaching, te vei angaja în propriul tău proces de dezvoltare iar la final vei primi o certificare în coaching de la‘The Enneagram in Business’ (35.5 credite ICF CCEUs).

Ginger Lapid-Bogda PhD este un trainer și consultant cu renume internațional în domeniul utilizării Eneagramei. Ea va veni la București să conducă acest program internațional de coaching de 5 zile în Europa, între 27 noiembrie și 1 decembrie 2012. Programul este acreditat ICF și integrează deplin Eneagrama cu cele mai bune teorii și practici de coaching pentru manageri, mentori și coach. Cunoaștere prealabilă a Eneagramei este utilă în acest program, însă aceasta nu e o condiție de participare.Cei care abordează Eneagrama pentru prima oară, vor putea lua parte la sesiuni suplimentare gratuite de dimineață, când va fi prezentată Eneagrama și aplicațiile ei. Formularul de înregistrare este disponibil la enneagroup.org împreună cu prezentarea detaliată a programului. Amănunte despre Ginger Lapid-Bogda PhD și munca ei în domeniul Eneagramei și a dezvoltării organizaționale găsiți la: theenneagraminbusiness.com.

 

 

 

Lasa un Raspuns

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>