Coaching Your Life cu Elena Capruciu – Relatiile din viata mea

Publicat in Cursuri

In luna iulie, Dreams Come True te invita sa participi la workshop-urile Coaching Your Life si sa te descoperi prin prisma relatiilor din viata ta in doua sesiuni profesioniste de life coaching sustinute de Elena Capruciu.

Care sunt temele si cand au loc?
• 5 Iulie – 19:00-21:30 – Relatiile din viata mea
A comunica, a avea o relatie, a imparti: este esential pentru existenta noastra. Orice relatie ( de cuplu, cu familia, colegii de munca etc.) e o oglinda a relatiei cu tine insuti.

Cum si unde te inscri?

Inscrierile se fac pana cel tarziu cu doua zile inainte de data evenimentului trimitand: numele, prenumele, telefonul si numarul de persoane la adresa de mail: office@dreamscometrue.ro
Pretul unui bilet costa 120 Ron si 79 Ron pentru studenti.

Ce este Coaching-ul?

Coaching-ul este o metoda interactiva de atingere a performantei, este axat tot timpul pe participant, pe ce si cum gandeste, actioneaza, cum poate sa se dezvolte, sa produca schimbari benefice ( pe planul business si personal) in viitorul imediat. Coach-ul nu-ti preda informatii ca la un curs, el te sustine prin intrebarile potrivite, exercitii, discutii sa gasesti in interiorul tau raspunsuri la probleme importante, reale. Mai multe pe: http://youtu.be/uW6TljV6yYM.

Cine e Coach?

Elena Capruciu este Life&Business Coach, acreditat international, fondator Dreams Come TRUE si formator de coach-i in cadrul scolii engleze Noble Manhattan, care pregateste life si executive coach-i in intreaga lume.

Mai multe detalii si informatii despre eveniment si inscriere, plata puteti afla de pe:www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/ sau contactand-o pe leonte.miruna.andreea@gmail.com, 0727299957